7 Perkhidmatan Reka Bentuk Bilik Mandi Dalam Talian Terbaik

Posted on
Reka bentuk bilik mandi dalam talian oleh Decorilla - Raneem K

Trend datang dan pergi, tetapi celik dalam talian sentiasa ada. Malah, kemudahan semua perkara maya hanya berkembang! Dan perkara yang sama berlaku untuk reka bentuk dalaman bilik mandi. Hari ini, terima kasih kepada reka bentuk dalam talian, anda boleh merapikan bilik bedak anda tanpa perlu melangkah keluar. Jadi, kami telah mengumpulkan senarai perkhidmatan reka bentuk bilik mandi dalam talian teratas untuk membantu anda bermula hari ini!

Reka Bentuk Bilik Mandi Dalam Talian 101

Perkhidmatan reka bentuk bilik mandi Decorilla dalam talian

Apabila anda mereka bentuk bilik mandi anda dalam talian, bilik air yang paling indah hasil datang daripada gabungan aspek utama. Ini termasuk keterjangkauan, proses yang mudah diikuti dan panduan reka bentuk profesional, semuanya dari keselesaan rumah anda. Walau bagaimanapun, kualiti hasil banyak bergantung pada perkhidmatan pilihan anda.

Pilihan dalam talian yang termasuk reka bentuk daripada pereka bilik mandi profesional sering membawa kepada hasil yang terbaik. Manakala perancang lantai bilik mandi dengan anda sebagai pereka boleh mempunyai masalah di sana sini. Oleh itu, dengan mengambil kira perkara ini, berikut ialah beberapa petua berguna dalam memilih perkhidmatan reka bentuk bilik mandi dalam talian:

  • Tahu bajet anda terlebih dahulu dan cuba berpegang kepadanya sedekat mungkin.
  • Tetapkan keperluan anda dan memahami jumlah kerja yang mereka perlukan.
  • Berdasarkan keperluan anda, menentukan tahap perkhidmatan reka bentuk anda akan mahu.
  • Manfaatkan perundingan percuma untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan yang anda minati.
Perkhidmatan reka bentuk bilik mandi dalam talian - Casey H.

Berikut adalah perkhidmatan reka bentuk dalaman bilik mandi dalam talian terbaik untuk merancang dan menghiasi ruang anda secara maya:

Reka Bentuk Dalaman Bilik Mandi Dalam Talian Percuma: Villeroy & Boch

Reka Bentuk Dalaman Bilik Mandi Dalam Talian DIY: Bilik mandi dalam Kotak

Reka Bentuk Dalaman Bilik Mandi Dalam Talian Keseluruhan: Decorilla

Perlukan bantuan untuk memutuskan perkhidmatan reka bentuk bilik mandi dalam talian yang sesuai untuk anda? Kemudian, jadualkan anda Konsultasi Reka Bentuk Dalaman Percuma untuk bantuan pakar bermula hari ini!

7 Perkhidmatan Reka Bentuk Bilik Mandi Dalam Talian Terbaik

Reka bentuk bilik mandi dalam talian dengan gaya pantai - Decorilla

Sama ada anda mahukan kawalan sepenuhnya ke atas anda ubah suai bilik mandi atau tangan membimbing, anda akan menemuinya di sini. Salah satu perancang bilik mandi maya terbaik atau perkhidmatan reka bentuk dalam talian pastinya sesuai dengan keperluan anda.

1. Perkhidmatan Reka Bentuk Bilik Mandi Kohler

Perancang bilik mandi maya - Kohler

BAGAIMANA IA BERFUNGSI: Sebagai perkhidmatan khusus untuk reka bentuk bilik mandi dalam talian, Kohler boleh menggambarkan sudut rumit serbuk atau bilik tamu dengan mudah. Konsepnya mudah sahaja. Ia menyerupai reka bentuk tradisional kerana anda akan mengadakan pertemuan bersemuka dengan pereka anda. Satu-satunya perbezaan ialah ia dalam talian dan bukannya pertemuan secara bersemuka. Lebih-lebih lagi, jika anda menyukai produk Kohler, anda akan gembira mengetahui semua kemasan dan butiran akan datang daripada jenama.

Selepas membeli sebuah perkhidmatan reka bentuk dalaman dalam talian pakej, anda perlu melengkapkan tinjauan gaya dan senarai matlamat. Selepas itu anda akan mengadakan tiga mesyuarat dalam talian dengan pereka bentuk anda. Yang pertama ialah berjumpa dengan pakar dan menetapkan ringkasan. Dalam mesyuarat kedua, anda akan membincangkan papan mood dan konsep pereka bentuk. Dan dalam mesyuarat akhir, pereka bentuk mendedahkan rendering bilik. Pereka bentuk boleh membantu menghubungkan anda dengan kontraktor di kawasan anda, selepas itu anda akan menetapkan janji temu dan mempraktikkan reka bentuk.

Perancang bilik mandi rendering dalam talian - Kohler

KOS: $699.00

PUSING: 30-60 hari. Pereka Kohler boleh menyediakan reka bentuk dalam masa 30 hari, tetapi anda menjadualkan mesyuarat mengikut kesesuaian anda. Walau bagaimanapun, anda mesti menyelesaikan proses dalam masa 60 hari.

2. Reka Bentuk Bilik Mandi Dalam Talian Decorilla

Bilik mandi reka bentuk maya yang menakjubkan - Autumn M

BAGAIMANA IA BERFUNGSI: Decorilla menawarkan fleksibiliti dan kepakaran dalam perkhidmatan reka bentuk bilik mandi dalam taliannya. Pelanggan mulakan dengan perundingan awal percuma dan soal selidik interaktif. Langkah awal ini membantu pasukan Decorilla memadankan anda dengan pereka dalaman yang disemak yang paling sesuai dengan gaya dan keperluan anda. Setelah itu selesai, dua pereka akan menyerahkan konsep yang disesuaikan untuk anda pilih antara.

Bilik mandi Glam oleh perkhidmatan reka bentuk bilik mandi dalam talian decorilla

Kini proses reka bentuk berjalan dengan lancar apabila pereka pilihan anda bekerjasama dengan anda untuk menyelesaikan butiran dan kemudian memuktamadkan pemaparan 3D fotorealistik untuk bilik baharu anda. Pada akhirnya, anda mendapat lebih daripada perancang bilik mandi maya. Anda menerima skema warna yang padu, susun atur dan senarai beli-belah dalam talian dengan diskaun perdagangan eksklusif daripada lebih 250 vendor. Di samping itu, anda mendapat masa komunikasi yang mencukupi dengan pereka anda semasa dan selepas projek, jika perlu. Pelanggan juga mempunyai akses kepada perundingan di rumah, platform mesra pengguna dan concierge beli-belah sarung tangan putih yang mengendalikan segala-galanya daripada pesanan, penjejakan dan penghantaran.

konsep perancang bilik mandi maya oleh decorilla

Senarai beli-belah untuk perancang lantai bilik mandi - Decorilla

Perkhidmatan reka bentuk bilik mandi dalam talian rendering 3D Decorilla

KOS: Pakej bilik air masuk tiga peringkat dan harga reka bentuk dalaman dalam talian, bermula dari $699.00. Pakej tersuai bermula pada $75 sejam.

PUSING: 3-5 minggu, tetapi garis masa boleh dilaraskan mengikut jadual pelanggan.

3. Bilik mandi dalam Kotak

Reka bentuk-bilik air dalam talian-Bilik Mandi-dalam-Kotak-1

BAGAIMANA IA BERFUNGSI: Bilik mandi dalam Kotak menggabungkan reka bentuk dengan kemudahan membeli-belah dalam talian. Tatal senarai produk, pilih kegemaran anda, kemudian pergi ke daftar keluar untuk membuat pembelian anda. Beli dari beratus-ratus reka bentuk bilik mandi, dan pilih satu yang sesuai dengan bajet dan gaya anda. Selepas pembelian anda, anda menerima papan reka bentuk dan senarai beli-belah bahan. Yang terakhir termasuk pautan terus kepada produk dan anggaran kos.

Dengan pelan reka bentuk anda, anda boleh mengambil pendekatan DIY atau mengupah kontraktor tempatan untuk membantu. Jika anda tidak berpuas hati sepenuhnya dengan pilihan reka bentuk anda, anda boleh meminta untuk menggantikan reka bentuk anda dengan reka bentuk lain yang anda lebih suka.

Perancang bilik mandi maya - Bilik Mandi dalam Kotak

KOS: Pelan pengubahsuaian bilik mandi bermula pada $40.

PUSING: Menyemak imbas dan membeli reka bentuk kegemaran anda boleh mengambil masa beberapa minit tetapi melaksanakan pengubahsuaian akan bergantung pada perancangan, produktiviti dan kemahiran pengurusan anda.

4. Studio Jiwa Sosial

Hasil perancang bilik mandi maya oleh Social Soul

BAGAIMANA IA BERFUNGSI: Jiwa Sosial menawarkan perkhidmatan reka bentuk bilik mandi dalam talian yang mempunyai rasa satu-satu. Bukan sahaja pelanggan mempunyai kemudahan perancang lantai bilik mandi maya, tetapi mereka juga mempunyai akses terus kepada pereka utama. Sebelum menyelam ke dalam proses, anda boleh melengkapkan perundingan yang dicadangkan. Di sini, anda akan menetapkan jangkaan anda, menyemak gaya anda dan mempelajari perkara yang boleh ditawarkan oleh pereka bentuk.

Kemudian anda boleh memilih untuk menerima papan mood awal pilihan dan pelan lantai. Produk akhir termasuk pemaparan 3D, lukisan pembinaan dan pemilihan dan kemasan bahan. Anda juga mempunyai akses kepada dua semakan, senarai sumber bahan dan sokongan pasca reka bentuk.

Hasil perancang bilik mandi 3D maya oleh Social Soul

KOS: Reka bentuk bilik mandi dalam talian perkhidmatan penuh biasanya bermula pada $3,000 tetapi boleh meningkat sehingga $8,000 berdasarkan skop projek.

PUSING: 4-12 minggu

5. Perancang Bilik Mandi 3D Villeroy & Boch

Perancang bilik mandi dalam talian villeroy boch

BAGAIMANA IA BERFUNGSI: Villeroy & Boch ialah perancang bilik mandi 3D terbaik untuk peminat DIY. Melalui platform dalam talian, pelanggan dapat merasakan bagaimana rasanya menjadi seorang pereka dalaman. Anda boleh mulakan dengan bentuk bilik yang telah ditetapkan atau bentuk bebas sebagai asas perancang lantai bilik mandi anda. Tambahkan elemen struktur, seperti tingkap, paip air dan sambungan elektrik. Kemudian reka bentuk bilik ideal anda, termasuk soket, suis lampu dan ciri seni bina.

Sebaik sahaja anda berpuas hati dengan reka bentuk anda, anda boleh menghantarnya kepada anda dalam format PDF. Dokumen ini akan merangkumi pelan lantai, lakaran, paparan 3D dan senarai produk anda. Anda juga boleh mengedit reka bentuk kemudian. Apabila anda bersedia untuk mengubah suai anda bilik airanda boleh memilih daripada senarai peniaga terdekat berhampiran anda.

Antara muka dalam talian perancang bilik mandi 3D - Villeroy & Boch

KOS: Percuma

PUSING: Selagi ia membawa anda untuk mereka bentuk, dari 10 minit hingga sehari.

6. Reka Bentuk Bilik Mandi Dalam Talian Bailiwick

Reka bentuk bilik mandi dalam talian - Bailiwick

BAGAIMANA IA BERFUNGSI: Dengan Bailiwick, anda akan bekerjasama secara langsung dengan pereka utama, Carrie Oesmann. Dia menawarkan reka bentuk bilik mandi dalam talian dengan sentuhan peribadi. Anda boleh memperhalusi keperluan anda semasa perundingan percuma selama 30 minit atau menyelami perkhidmatan Panduan Cara Membuat Keputusan. Dari sini, anda akan membincangkan skop projek anda dan sampai ke perkara-perkara kecil reka bentuk. Walau bagaimanapun, projek itu bermula secara rasmi setelah anda membeli pakej Bathroom Design Essentials.

Bailiwick mengambil berat dalam memberikan pandangan dan konsep reka bentuk secara maya. Anda akan menerima konsep bilik, pelan lantai, perspektif 3D, kit rujukan dan garis besar belanjawan. Penyampaian tambahan sudut berbeza tersedia dengan bayaran.

Reka bentuk dalaman bilik mandi dalam talian Bailiwick

KOS: Keperluan reka bentuk bilik mandi berharga $1,500.

PUSING: Ini berbeza-beza, tetapi anda boleh menemui anggaran garis masa semasa perundingan percuma.

7. Perancang Bilik Mandi Maya Kaldewei

Perancang lantai bilik mandi dalam talian - Kaldewei

BAGAIMANA IA BERFUNGSI: Kaldewei bagus untuk sesiapa sahaja yang ingin mencuba aplikasi reka bentuk dalaman dalam talian dengan visual yang membantu. Anda boleh mulakan dengan templat terperinci atau tetapkan ukuran dan spesifikasi bilik. Dari sana anda boleh menambah butiran struktur, seperti tingkap dan pintu, mata elektrik dan saluran keluar air. Anda boleh memilih kemasan lantai dan dinding serta produk Kaldewei.

Selepas memuktamadkan reka bentuk anda, anda boleh memuat turun dokumen lakaran dan senarai produk. Dan jika anda benar-benar berpuas hati, anda boleh menyampaikannya kepada peniaga Kaldewei dan menjadikan ciptaan anda menjadi kenyataan.

Perancang lantai bilik mandi 3D dalam talian - Kaldewei

KOS: Percuma

PUSING: Berapa lama masa yang anda perlukan untuk mereka bentuk bilik mandi, dari minit ke hari.

Bersedia untuk Mencuba Perkhidmatan Reka Bentuk Bilik Mandi Dalam Talian?

Bilik mandi yang direka dengan indah tidak semestinya menjadi impian yang jauh. Jadi, jika anda ingin mengetahui lebih lanjut atau memulakan projek anda, Jadualkan Perundingan Reka Bentuk Percuma untuk berbual dengan pasukan hari ini!

perkhidmatan reka bentuk dalaman dalam talian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *